Mari Solei`kanaliseringer.

 

Kjære elskede menneskesjeler ( 2013 )

 

 Mayadalen 

 

Vi hilser dere alle fra engleriket i denne dag. Velkommen skal dere være til denne dal og plass. Lenge har vi ventet på at dette energimessige løft. I lang tid har vi hatt et samarbeid med mangen av dere. Dette har skapt nye veier og nye åpninger for energien i dalen. Dalen er full av sterke energimessige strømninger og kraftpunkt. Mange av disse kraftpunkter er aktivert de senere år. Dette gjør at hjerteenergien flyter fritt i hele Engle dalen. Denne plass er et veikryss. Mange blir værende her og mange reiser videre.

 

Fra gammel tid var energien frie å ubunnen. Mayafolket i nord levde den gang i dalen. Dette er mange tusen år siden. Mayafolket tok plass i 4 himmelretninger på moder jord. Den del av Mayafolket som levde i nord hadde sentrum i Tuladalen som i dag heter Reisadalen. Sterke krystalliske energien og kunnskap er gjemt i jordens skattekammer fra den gang. Med at energien nå er på vei tilbake vil dette medføre økt bevissthet på alle plan i dette området. Dette vil også være positivt på alle plan for vekst og utvikling blant dere mennesker som lever her. Kraften som har vært undertrykt har holdt en del av utviklingen igjen på noen områder som dag kan flyter i mye høyere frekvens. Engledalen har en balanserende energi mellom maskulin og feminin kraft. Med sine høye fjell omkranset av myke furuskoger er dalen en oase av livgivende balanse og kraft. Menneskene kommer hit for å hente kraft til sine kropper – slik har det alltid vært.

 

Gammel bosetning i dalen har skapt mange sår i energilinjene som har påvirket denne plass på godt og vondt. Energinivået er nu hevet opp og kraften i dalen kan nu få flyte fritt og uhemmet.

En glede så stor vi skjenker dere i denne dag for at en forening kan skjer av mange mennesker og trosretninger. Dette skaper bevegelse og støtter hjertefrekvensen til dere alle. I denne tid er det en sterk utvikling på deres jord og mye gammel uforløst energi - forløses. Lover og regler forandres eller brytes opp. Myke linjer i takt med kjærlighetens byggestein former dere i denne tid. Ta imot kjære dere og ikke undertrykk dere i form av lidelsen kappe mer. Løft hverandre fra deres hjerter og se alt er frukter som kommer frem som dere selv har skapt. Det fins mange riker og frekvenser i Engledalen. En av de frekvensene som vi i dag vil åpne opp for inn til dere er Keruby energier. Dette er ekle engleenergier på et høyt plan og frekvens.

 

Mange indre univers finnes i dalen som ikke sees fra det menneskelige plan. Disse rikene er full av krystaller og gullforgylte grotter i fjellets indre kjerne.

Energiene vil virke oppbyggende i form av utvikling og ekspansjon på alle plan. Alt er klargjort kjære dere. Vi gleder oss med dere og løfter dere i kjærlighet i denne stund og dag. Hvit at vi er rundt dere og med dere og fyller dere med alt dere ber om.

Vi elsker dere alle!

Adnoy – adnoy.

 

Shakita polasa – akia kano.

Vær velsignet.

 

Engleriket - kanalisert av Mari Solei .

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

17.11 | 15:43

Jeg snakket nettop med din mann ,siden du ikke var i form . Satt inn 1200kr for none dager siden i forskudd +2400kr nå. Altså en time igjen,når du har tid

...
18.03 | 00:43

Tusen takk for mange gode lesetimer med deg. Jeg har hørt den del om deg gjennom min healer. God og lærerik side <3

...
27.02 | 17:33

Tusen takk skjønne deg. Stor klem.

...
22.10 | 15:39

Takk for åpenbaringen <3

...
Du liker denne siden