Mari Solei´s Kanaliseringer

 

 

Kjære dere! 

Alle disse kanaliseringer er tatt ned utenfor tid og rom og er kommet ned til meg/oss mennesker i tidsrommer fra 1999 og til 2019.  Det jeg ser i ettertid er at alle disse kanaliseringer er like aktuelle uansett  tidsepoke og forteller oss mennesker hvordan det er å gå over i ny energi. 

Kanaliseringene kommer fra mitt høyere selv via andre og høyere mesterdeler av min sjelspotensiale. 

Pust inn disse ord inn i ditt hjerte og kjenn etter hva som føles rett i ditt hjerte der du er. 

 

I dette liv er jeg ikke påvirket det kollektive felt og mønster i mitt sjelsplan som kanal. 

Jeg er som et lite barn som har total tillit til det som kommer uten å analysere eller kritisere eller fordømme noe. Jeg forstår ikke alt. Slik var det når jeg begynte å ta ned informasjon for ca 20 år siden. Mye av dette ser jeg er ren informasjon iforhold til det som skjer på jorden i dag. 

På det fysiske plan har jeg som sjel hatt mine erfaringer og prosesser i dette. Jeg viste mye, men kunne ikke komme frem for verden var ikke klar for denne infoen. I mellomtiden ble dette en indre reise for meg gjennom barnets uskyldighet,tillit og åpenhet Det ble en stor ryggsekk etterhver å bære. 

Med å være i en verden som ikke helt var der jeg selv var falt jeg lett utenfor å gikk min egen vei. Jeg følte meg utenfor alt, siden jeg var høy sentitiv og tok inn informasjon. Jeg innrettet meg så godt jeg kunne for å kunne være der for meg selv og menneskeheten. Jeg har alltid kommunisert med alt levende og sett det bakenforliggende i enhver siturasjon. Dette innebar at jeg alltid hadde en oveblikk og mitt hjerte omfavnet alt, selv om smerten kjentes i min kropp. I dag er jeg utrolig glad for å komme frem bak sløret som jeg selv sier - i dag er jeg klar og verden klar for å motta dette. Takk. 

Namaste!

Fra hjerte til hjerte. 

Mari Solei

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

17.11 | 15:43

Jeg snakket nettop med din mann ,siden du ikke var i form . Satt inn 1200kr for none dager siden i forskudd +2400kr nå. Altså en time igjen,når du har tid

...
18.03 | 00:43

Tusen takk for mange gode lesetimer med deg. Jeg har hørt den del om deg gjennom min healer. God og lærerik side <3

...
27.02 | 17:33

Tusen takk skjønne deg. Stor klem.

...
22.10 | 15:39

Takk for åpenbaringen <3

...
Du liker denne siden