Mari Solei`kanaliseringer.

Dato 18 des 2012.

Kjære dere alle.

Vi hilser dere fra kilden Gud i denne tid. Et år er gått hvor dere alle har gått igjennom sterke forandringer i dere og rundt dere. Disse forandringene er en begynnelse på en tid på jorden hvor dere vil føle og forstå  deres opprinnelse på en ny måte. Mange sannheter er kom frem fra forskjellige kananaler. Lytt inn i deres hjerter å føl hva din sannhet er.

Mayafolket hilser dere i denne stund.

Gled dere vakre kjærlighetsgaver - dere er kjærlighetsgaver som i denne tid forløses fra en illusjons virkelighet. Lenge har dere ventet på dette ståsted og en forandring vil komme for dere alle. Mange lurer på hva dette innebærer for menneskeheten. Forandringen vil skje gradvis for dere alle. Noen av dere vil akselere inn i høyere bevissthet straks - noen av dere er der allerede. Dette vil skje ut fra hver enkelt menneske. Krystallbroene er påkoblet og energiene er i denne tid påkoblet linjer av lys som strekker seg ut over deres jord og videre ut i andre univers i skapelsen. Det vil komme til å bli mange overraskelser for dere. En av overraskelsene dere vil møte er deres avdøde slekninger som vil møte dere i overgangen. Det er en stor begivenhel og vi kan godt si at det er en stor fest i alle univers i skapelsen. Mange følger dere over krystallbroen som er klargjort. Vær i deres semtrum - vær i deres hjerter våre kjære. Vi elsker dere - vi elsker dere .

Adnoy - adnoy.

Shakita - polasa - akia - kano.

Namaste.

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

17.11 | 15:43

Jeg snakket nettop med din mann ,siden du ikke var i form . Satt inn 1200kr for none dager siden i forskudd +2400kr nå. Altså en time igjen,når du har tid

...
18.03 | 00:43

Tusen takk for mange gode lesetimer med deg. Jeg har hørt den del om deg gjennom min healer. God og lærerik side <3

...
27.02 | 17:33

Tusen takk skjønne deg. Stor klem.

...
22.10 | 15:39

Takk for åpenbaringen <3

...
Du liker denne siden