Den himmelske portal på Kåfjordfjellet

Lysportalåpning på fjellet i Birtavarre 

 

Den Himmelske portal

 

Det var en portal som gikk rett ned, dypt ned i jorden. Det var som at jeg blei senket- meget hurtig- ned, ned, ned. Dypt, dypt nede var det et svært lys som var formet som en diger lyskule. Lyset åpnet seg opp og begynte å stråle opp gjennom tunnelen. Litt ovenfor lyset var jeg plassert, der traff lyset meg nederst i ryggraden og gikk videre opp gjennom ryggraden min og ut på toppen av hode og så videre opp til/på jordoverflaten. Oppe på jordoverflaten åpnet lyset seg(kunne sammenlignes med som når en blomst spretter ut/åpner seg). Når lyset åpner seg blir det sammenkoblet med et stort lys som kom fra himmelen.

Det var som at lyset åpnet seg og tok imot det himmelske lys, slik- og bare slik- kunne himmelen befeste seg på jorden. Lyset spredte seg og omsluttet hele planeten slik at hele jorden blei et lys, men selve lys punktet var fortsatt på stedet. Det var et gyllent lys som inneholdt bl.a. mange koder. Og hele jorden blei lys. Det var en forening på jorden av lyset jorden og lyset i himmelen og alt blei annerledes – det blei en lysplanet. Det Indre blei det ytre.

Når åpningen var over følte jeg en sterk frihetsfølelse og stor glede- og også en følelse av overraskelse over at jeg virkelig hadde klart å fullføre dette- det var noe som var planlagt fra langt, langt tilbake i tid.

 

Vilde Slettli

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

17.11 | 15:43

Jeg snakket nettop med din mann ,siden du ikke var i form . Satt inn 1200kr for none dager siden i forskudd +2400kr nå. Altså en time igjen,når du har tid

...
18.03 | 00:43

Tusen takk for mange gode lesetimer med deg. Jeg har hørt den del om deg gjennom min healer. God og lærerik side <3

...
27.02 | 17:33

Tusen takk skjønne deg. Stor klem.

...
22.10 | 15:39

Takk for åpenbaringen <3

...
Du liker denne siden