Mari Solei´s Kanaliseringer

Portalåpningen i Kåfjord

 Den himmelske port )

 

Du er nå på-koblet din høyeste kilde og derigjennom vil du nå ta imot den informasjon som du har bedt om og er innstilt på å ta imot. Der er flere nivåer av sannhet og det er flere nivåer av å oppfatte alt som skjer. Dette er en av nivåene du nå får presentert for deg og dette vil så kunne gi deg innsikt sett fra et høyere synspunkt. Denne porten dere åpnet i går er av stor betydning og vil gjennom strømme flere nivåer av eksistens og påvirke mange plan og vil kunne forstyrre – kan man si – (på/til) nivåer der forståelsen av ”visdom” ennå er lav. Vi vil gjerne påpeke at dette er en av mange åpninger som vil skje, og den vil få en innflytelse/ være med å påvirke den andre åpninger på forskjellige vis. Vi har ennå ikke sett at disse åpningene har hatt betydning for den større massebevissthet, men i denne tid vil det kunne begynne å merkes på flere områder. Det er ennå en tid igjen for alt har kommet dithen at de vil avgjøre hvor deres neste eksistensplan skal være, om den skal være på jorden eller i andre utviklingsstadier på andre planeter .

Du har nå mulighet til å stille spørsmål om det er ønskelig.

Sp.mål: Hva gjorde vi egentlig? ”dere åpnet som sagt opp forbindelse tile n høyere bevissthet som vil spre seg utover eller videre i bevissthetsnivået til de som er klare til å møte det og ta det imot. Det er en høyere bevissthet som har som mål å gjeninsette planen/Guds plan for jorden og som vil bidra til at jorden kan stige opp. Denne energien – kan man si – er av høy frekvens/høy bevissthet som vil bidra til å løfte jorden opp i en høyere bevissthet. Den feminine stråle må som kjent gjeninsettes for at den ”himmelske kraften” kan plantes/fødes på jorden. Denne foreningen du så symboliserte at forbindelsen mellom himmel og jord er fullbrakt og gleden er stor på veldig mange plan, noe dere kanskje ikke er fullt bevisst om. Du har imidlertid mulighet å åpne ditt indre syn og se at detter er virkelighet. Dere er velsignet, dere har fullført en plan dere hadde planlagt fra lang tid tilbake, og deres sjeler frydes over at planen er fullført på en slik måte som det skjedde i går.

 

Kanalisert av Vilde Slettli

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

17.11 | 15:43

Jeg snakket nettop med din mann ,siden du ikke var i form . Satt inn 1200kr for none dager siden i forskudd +2400kr nå. Altså en time igjen,når du har tid

...
18.03 | 00:43

Tusen takk for mange gode lesetimer med deg. Jeg har hørt den del om deg gjennom min healer. God og lærerik side <3

...
27.02 | 17:33

Tusen takk skjønne deg. Stor klem.

...
22.10 | 15:39

Takk for åpenbaringen <3

...
Du liker denne siden